Gastrotourserbia.com je internet sajt, koji domaćim i stranim turistima predstavlja Srbiju u najlepšem mogućem svetlu. “Srbija – zemlja netaknute prirode i dobrih domaćina“, kako je u svetu prepoznaju, često ostaje nepoznanica za same njene stanovnike. Naš cilj je da ovaj dobar imidž Srbije istaknemo na još viši nivo i da prvenstveno Srbe upoznamo sa Srbijom, a zatim i ceo svet. Naš portal povezuje domaćine iz svih regiona naše zemlje sa domaćim turističkim organizacijama, ali i agencijama širom sveta. Glavna ideja je da se promoviše srpska tradicionalna kuhinja i da se promovišu domaćinstva koja se bave poljoprivredom i imaju svoje proizvode.

Na našem sajtu možete pronaći sve relevantne informacije o zanimljivim turističkim lokacijama u Srbiji, pogledati najinteresantnije ponude, upoznati se sa najlepšim predelima naše zemlje, kao i sa našom  kulturom, tradicijom, istorijom. Takođe, nudimo vam  mogućnost online rezervacije smeštaja. Ukoliko imate eventualne nedoumice ili su vam potrebne određene dodatne informacije, kontaktirajte nas u svakom trenutku. Odgovorićemo Vam u najbržem mogućem roku. Ukoliko se bavite turizmom, ugostiteljstvom ili sličnim vidom delatnosti, dostavite nam vaše podatke, fotografije, video prezentacije i druge vidove promotivnog materijala. Sa velikim zadovoljstvom ćemo to objaviti na našem sajtu. Naša misija je promocija naše zemlje i svih njenih potencijala, kao i spajanje potencijalnih korisnika usluga i onih koje te usluge nude. Ukoliko tražite mesto za odmor, izlet, vikend, na ovom sajtu i na našim profilima na društvenim mrežama možete pronaći sve šta vas interesuje.


Mi smo tim koji se bavi promocijom turističke ponude Republike Srbije i uz našu pomoć možete steći još više posetilaca i korisnika vaših usluga. Ukoliko imate sopstveni biznis, ukoliko se bavite turizmom i ugostiteljstvom, obratite nam se da zajedničkim snagama podignemo Vaš posao na još viši i napredniji nivo. Nudimo širok spektar usluga – izrada web sajta, optimizacija, internet marketing, brendiranje, izrade promotivnih spotova, filmova i reklama…
Takođe, možete nas kontaktirati u vezi organizacije tura, poseta, ekskurzija i izleta na željenim destinacijama. Mi ćemo preuzeti taj deo posla i  u najkraćem mogućem roku pronaći odgovarajuću destinaciju, smeštaj i prevoz i učiniti vaš odmor još lepšim, bez nervoze, gružve i stresa.

informacije
rezervacije
putovanje