Gastrotourserbia na proslavi u Zornića kući

Gastrotourserbia prisustvovala je juče u Baćevcu, proslavi povodom deset godina od osnivanja Zornića kuće. Izložbom Zagorke Jovanović „Mandorla jedne ikone“, otvoren je novi galerijski prostor.

U Baćevcu, selu nadomak Beograda, Zornića kuća priredila je juče zabavu povodom deset godina od osnivanja ovog prelepog kompleksa na kojoj je Gastrotourserbia imala zadovoljstvo da prisustvuje. Gostima je predstavljen novi galerijski prostor, koji je otvorila izložba Zagorke Jovanović „Mandorla jedne ikone“.

Gosti su uživali u predivnom danu, nastupu kulturno-umetničkog društva i muzičke grupe „Ođila“.

Zornića kuća je kompleks koji će vas ostaviti bez daha. Sadržaj je osmišljen za sve generacije, ali najmlađim gostima je posvećeno najviše pažnje. Objekat poseduje nekoliko drvenih kućica sa toboganima, kanapima-lijanama sa kojih deca mogu da skaču u seno, ljuljaške, čak i mali zoo vrt, sa guskama, kozama i jarićima, zečevima, petlićima, paunom. Tu su i konji koji mogu da se jašu.

Na prostranom imanju Zornića kuće nalazi se restoran, hotel i prostor za kampovanje. Ljubazno osoblje objasnilo nam je da obavezno rezervišemo sto ako dolazimo za vikend jer je ogromno interesovanje. Posle dobrog ručka gosti mogu da uzmu ćilim, nađu svoje mesto u hladu, legnu i odmaraju.

Na facebook profilu Gastrotourserbia možete pogledati još fotografija. Pratite nas i na Instagramu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *